Marc de Crom

De drie thema’s waarop ik me toeleg zijn: Coaching, advies en training. In de achterliggende jaren zijn mijn eigen talenten op dit gebied goed ontwikkeld. Je treft in mij een goed en geduldig luisteraar, een kritische coach en een kundige partner in business.

Of je nu een vraag hebt over, of aan de slag wilt met:

persoonlijke ontwikkeling, burn out de baas worden of (herhaling) voorkomen, doorgroeien binnen of buiten de huidige werkgever met behulp van een compact coaching traject op basis van een persoonlijk talentenanalyse ;

verbetering van samenwerking en teamontwikkeling binnen je organisatie of team met behulp van de drijfveren methode;

op gebied van Personeel en Organisatie of Talent Management en je wilt een maatwerkadvies van een ervaren partner in business

Ik ben graag beschikbaar voor particulier en bedrijf.

Marc

Contact:

marc@decrom.org

(06) 305 736 73