Over mij en contact

Manager HR, HR businesspartner, Kerntalentenanalist, Trainer en coach.

Namens een gemeentelijk samenwerkingsverband werk ik voor enkele gemeentelijke organisaties als Teamleider HR. Samen met de HR businesspartner, experts, adviseurs, salarisadministratie en ondersteuning leveren wij eerste klas diensten. De hele HR cyclus (in-, door- en uitstroom) is ons werkveld. In deze, en vergelijkbare posities binnen de lokale overheid en bedrijfsleven, ben ik uitgegroeid tot de professional op gebied van mens en arbeid die ik nu ben.

Nog steeds leer ik bij en vernieuw ik mijn methodes (en ook mezelf). Hierdoor blijft het voor mij leuk maar nog belangrijker, houd ik mijn toegevoegde waarde voor mijn klanten. Ik heb ervaring als operationeel personeelsfunctionaris tot en met strategisch (organisatie en HR) adviseur en als leidinggevende in functies als procesbegeleider, projectleider, coördinator, (interim) afdelingshoofd en MT-lid.

Daarnaast ben ik actief als coach, en voorheen als begeleider van teamcoaches van zelfsturende teams. Op persoonlijk vlak begeleid en coach ik mensen bij het ontdekken en positief inzetten van hun KernTalenten©.

Graag ben ik jou of je organisatie van dienst, ik kijk uit naar onze kennismaking.

Hartelijke groet,

Marc

marc@decrom.org

(06) 305 736 73

LinkedIn profiel

de Crom, Coaching, Advies en Training is gevestigd in Bergen op Zoom, Noord Brabant